Hyvä Pielisverkon asiakas, avaa Maxivision - Koko Kodin TV

Maxivision tuo käyttöösi kaikki parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja Viasat urheilu- ja elokuvakanavat ja C More elokuvakirjaston sisällöt kirkkaalla HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat. Saat Maxivision käyttöösi hankkimalla boksin sivun alareunasta!

Pielisverkon asiakkaiden erikoisetuna kuituliittymän hintaan kuuluu 2 Maxivision Peruspalvelua* (norm. 12€ /kk).

*Kuituliittymän hintaan sisältyvät Maxivision boksin Peruspalvelut (2kpl) ovat käytettävissä omassa kuituliittymässäsi. Jos haluat käyttää Maxivision boksia kodin ja seutuverkkosi ulkopuolella, voit tilata boksiin kaikkialla Suomessa toimivan normaalihintaisen Peruspalvelun (6€/kk) Maxivision Palvelukeskuksesta.

 

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin

Maxivision Viihde tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

 
--

Maxivision Koko Kodin TV

Älä tyydy katsomaan suosikkiohjelmiasi vain yhdestä televisiosta - voit hankkia useamman boksin ja käyttää tilaamiasi lisäpalveluja kaikissa kodin televisioissa! Yksi tilaus kustakin lisäpalvelusta riittää* ja saat näin enemmän irti TV:n katselusta kotonasi

Yksi asiakastili

Kaikki kotisi Maxivision boksit ovat
osa Koko Kodin TV:tä.
Hallitset kaikkia boksejasi
kätevästi yhdellä asiakastilillä.

Tallenteet kaikkiin laitteisiin

Hankkimalla Tallennuspalvelun
(6 €/kk) voit tehdä ja katsoa tallenteita
kaikilla bokseillasi ja mobiililaitteillasi.
Aloita Alusta -ominaisuudella katsot aina
ohjelmat kokonaan, kaikista laitteistasi.

Yksi tilaus riittää

Kun tilaat lisäkanavia, maksat vain
yhden kuukausimaksun! Voit katsella
lisäkanavia haluamastasi televisiosta
siirtämällä tilauksesi boksien välillä*.

Maxivision Mobiili

Palveluusi kuuluu Maxivision
mobiilisovellus. Voit tehdä ja katsoa
tallenteita missä ja milloin tahansa.
C More ja Viasat tilauksien urheilusisällöt
näkyvät myös mobiilin kautta.

*Voit siirtää tilauksesi boksista toiseen Maxivision palvelukeskuksessa. Yhtä kananavatilausta voit katsoa yhdellä boksilla kerrallaan.
--

Tallennuspalvelu - 6 €/kk

Nauti suosikkiohjelmistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa. Voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Tallennustilaa saat lähes rajattomasti kuuden kuukauden säilytysajalla. Voit katsoa tallenteitasi millä tahansa kotisi Maxivision boksilla sekä tietenkin Maxivision Mobiilisovelluksella.

 

 

Maxivision Mobiili kuuluu kaikille

Peruspalveluun sisältyy Maxivision Mobiili, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle! Ajasta ja katsele tallenteita missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Mobiililla näet myös C Moren ja Viasatin urheilukanavat, kun olet tilannut kanavapaketin asiakastilisi Maxivision boksille. C Moren ja Viasatin kanaviin kuuluu myös Catch Up- ominaisuus, jonka avulla voit katsoa ohjelmia jopa 7 päivän päähän takautuvasti. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista.

Kyllä kiitos! Otan käyttöön kuituliittymäni viihdeominaisuudet ja tilaan Maxivision boksin.

Viihdeboksin mukana saan

  • Pielisverkon kuituliittymäasiakkaan erikoisetuna kaksi Maxivision Peruspalvelua (norm. 12 €/kk)
  • Maxivision tunnukset, joiden avulla voin ostaa lisäpalveluita sekä hallinnoida tallenteita

Kun boksi on rekisteröity, siihen voi tilata sisällön My.Maxivision -palvelukeskuksesta ja aloittaa katselun saman tien.

 

 

Tilaa boksi hintaan

159€ 

  • Maxivision boksi
  • Mobiilipalvelu
  • 2 Maxivision Peruspalvelua
  • Tallennuspalvelu
Tilaa - 159€

Yhteystiedot: Asiakaspalvelu, MA - PE 9 - 16 (09) 3508 2670, tuki@maxivision.fi

Maxisat Oy, Tekniikantie 12, 02150 ESPOO | Rekisteriseloste | Sopimusehdot